Полугащеризони Има 6 продукта.

Showing 1 - 6 of 6 items
  • Полугащеризон червено със сиво,  100%памук Този полугащеризон защитава главно долната част на тялото и отчасти горната.Включва два джоба отпред на бедрата, заден горен и долен джоб отдясно,джоб с цип на горната платка и върху него още един джоб.С еластична талия и презрамки. Размерът може да определите от ръстовата таблица по-долу.

  • Полугащеризон, бутилково зелен, 100% памук Този полугащеризон защитава предимно долната част на тялото и отчасти горната.Включва два джоба отпред на бедрата,заден горен и долен джоб отдясно,джоб с цип на  горната платка и още един джоб. С еластични талия и презрамки. Размерът може да определите от ръстовата таблица по-долу.

  • Полугащеризон, кралско син, 100% памук, Този полугащеризон защитава главно долната част на тялото и отчасти горната.Включва два джоба отпред на бедрата, заден горен и долен отдясно, джоб с цип на горната платка и още един джоб. С еластична талия и презрамки. Размерът може да определите от ръстовата таблица по-долу.

  • Бял полугащеризон, 100% памук Този полугащеризон предпазва предимно долната част на тялото и отчасти горната.Включва два джоба отпред на бедрата, заден горен и долен джоб отдясно,джоб с цип на горната платка и още един джоб. С еластични талия и презрамки. Размерът може да определите от ръстовата таблица по-долу.

  • Полугащеризон тъмно синьо с червено, 100% памук ; Този полугащеризон защитава главно долната част на тялото и отчасти горната. Включва два джоба отпред на бедрата,заден горен и долен джоб отдясно,джоб с цип на горната платка и още един джоб.С еластична талия и презрамки. Размерът може да определите от ръстовата таблица по-долу.

  • Полугащеризон сиво с червено, 100% памук Този полугащеризон защитава главно долната част на тялото и отчасти горната.Включва два джоба отпред на бедрата,заден горен и долен джоб отдясно,джоб с цип на горната платка и още един джоб. С еластична талия и презрамки. Размерът може да се определи от ръстовата таблица по-долу.

Showing 1 - 6 of 6 items